Gulvfirma

Gulvfirma foretager alle former for gulvafhøvling, behandling og afslibning af gulve af træ. Skriv eller ring gerne til vores gulvvirksomhed og dygtige gulvspecialist for en lille snak om dine drømme og forventninger til det nyafslebet massive gulv. Som kompetent gulvvirksomhed, lytter vi til dig og kombinere en overflademulighed som modsvarer dine forventninger. Siden vil vores fagmand trylle og give dig en resultat som du kun kan blive fornøjet med.

Hvad forstås ved et gulvfirma?

Kvaliteten af vores gulvarbejde kan blandt andet ses på summen af stamkunder, som returnere igen og igen. Vore dygtige gulvspecialister yder derfor en ualmindelig god service med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Findes der et godt gulvfirma?

Forskellige kategorier af arbejde med trægulve tilbydes af os, – dit lokale gulvfirma. Herunder:

  • gulvbearbejdning
  • afslibning af bordplade gør det selv
  • gulvopfriskning
  • afhøvling af trappe
  • afslibning af plankegulve gør-det-selv

Dialog om dine plankegulve gavner et godt samspil, som danner base for opfyldelse af dine ønsker og forventninger . Så laves gulvopfriskningen som aftalt efter dine ønsker og drømme. Vi Kører i Aarhus, Odense og København samt resten af danmark og kan tilslutte sig såsnart du måtte ønske det.

Kan gør-det-selv gulvslibning være en god idé?

Gulvafhøvling, afslibning og behandling kan laves personligt selv, uanset om benyttelsen af et gulvfirma giver godt udført gulvresultat. En gulvvirksomhed som vores, har lokale medarbejdere med kompetence og ekspertise. Her benyttes kun de rette gulvprodukter og gulvmaskiner med kvalitet til følge. Ring eller skriv gerne til os og undgå, at dit hjemmegjort forehavende ender galt. Vi har flinke gulvfolk til at styre de gevaldige stærke gulvslibemaskiner. Gulvslibemaskiner som kan ramponere trægulvet ved fejlbetjening. Slibning, gulvservice og gulvistandsættelse er et svært fag, og må derfor foretages af en dygtig medarbejder.

Hvorfor anvende et gulvfirma?

Afhøvling og gulvslibning der foretages af en professionel gulvsliber er din sikkerhed for veludført gulvrenovering. De stor gulvslibemaskiner må styres nøjagtigt samt justeres til gulvets egenskab. Gulvslibningen foretages med sandpapir og består af en række afslibninger. Der startes med en grovkornet sandpapir som løbende skiftes til finere og finere. Når den afsluttende sandpapir har været brugt er trægulvet klar til en overfladebehandling med hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie eller bejdse. Gulvafslibningen benævnes også en fuldslibning og består af: polering, let slibning, finslibning, mellemslibning. Gør-det-selv afslibning af trægulve foretages ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til gulvafslibning kan foretages hos byggemarkeder og malerforretninger landet over. Det er udlejningsmaskiner som ofte er misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige gulvtyper. Gulvmaskiner, hvor valsen ikke er plan, ødelægger gulvet. Ved at tage et professionelt gulvfirma holdes en høj standard hver gang, og gulvarbejdet udføres altid tilfredsstillende.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *