Gulvafslibning priser – Billig afslibning priser hvad ellers?

Gulvafslibning priser er forskellige rund omkring i landet, herunder i København og Odense. Hos Egeskovgulve har vi valgt at tilbyde faste lave gulvafslibning priser og kort ventetid. Det kan vi tillade os, idet vi har lave faste omkostninger. Ingen dyre chefer og store biler. Nej, mester arbejder selv i marken og hans kone laver regnskabet hver tirsdag aften når hun kommer hjem fra arbejde.

Billig gulvafslibning priser i København

Hvorfor betale mere end højest nødvendigt når der skal udføres gulvafslibning? Indenfor håndværk og især gulvafslibning er der ofte forskel i priser. Hør dig omkring eller google lidt og indhent priser hos forskellige gulvfirmaer. Så vil du hurtigt fornemme hvor du får billige priser.

Når gulvafslibning er måden at renovere dit trægulv

Hvem synes ikke at et nyafslebet trægulv er pænt? Det dufter fortryllende og så giver det hele boligen et nyt og forfriskende pust. De billige priser på gulvafslibning gør, at det er en af de prisbillige måder at renovere et hjem. Bliver vægge og lofter malet og trægulvet afslebet, så er du gådt på vej til en ny bolig. I hver tilfælde visuelt, er det et forfriskende pust.

OBS: Ved at bruge en professionel fagmand, så undgår du en masse besvær og kan bruge tiden på arbejde eller familie.

Mange billige priser på gulvafslibning og efterbehandling

Ja, mulighederne er mange. Først afsliber vi trægulvet, og herefter påføres en overfladebehandling for at beskytte trægulvet og give det et forfriskende look. Den prisbevidste kunde er godt på vej ved at bruge os til den næste gulvopgave, vi er fleksible og så kan vi tilbyde:

  • Lak
  • Olie
  • Voks
  • Lud
  • Sæbe

Et lakeret trægulv giver en billig og slidstærk overflade, hvorimod lud lysner gulvet. Et ønalternativ er voks eller sæbe som kræver en del løbende vedligeholdelse. Men mulighederne er mange, så kontakt os gerne for yderligere information.