Billig afslibning af trægulve? – Billigere end du tror!

Afslibning af trægulve, bordplader, vindueskarme og dørtrin tilbyde i København, Odense og resten af landet. Hvem ønsker at betale mere end nødvendigt for afslibning af trægulve. Vi er det prisbillige alternativ og vore professionelle gulvslibere står klar til at hjælpe dig med din næste afslibning. Skal gulvet friskes op eller er det nødvendigt at fjerne alt den gamle overfladebehandling, så er en afslibning løsningen. Der findes forskellige former for afslibning:

  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Fuldslibning

Vælger du at bruge et professionelt gulvfirma, så behøver du ikke at bekymre dig om de enkelte processer, for så bestiller du blot en gulvafslibning og så klarer gulvmanden resten. I tilfælde hvor en afslibning ikke slår til er det nødvendigt med en afhøvling.

NOTE: Vær omhyggelig med at vurdere gulvets beskaffenhed inden gulvafslibning eller gulvafhøvling, ellers kan gulvet blive ødelagt!

Bestil en billig afslibning! – Så klarer vi resten..

Nemt og enkelt kan du bestillen en afslibning af dit trægulve. Og i løbet af kort tid vil dit hjem være drastiskt forandret. Selv et meget gammelt og slidt trægulv tager en voldsom forandring med en afslibning. Overvejer du at udskifte dit trægulv fordi det er blevet håbløst slidt, så kan en afslibning være et godt alternativ.

Vær omhyggelig med afslibning af dine trægulve

Lad altid en proofessionel om at afslibe dine trægulve. Der findes mange eksempler på hjemmegjort gulvafslibning hvor det er gået helt galt. Ofte fordi de maskiner man lejer i malerforretninger og byggemarkeder ikke er vedligeholdte og har skæv valse. Her vil selv den dygtigste gulvsliber komme til kort. Ring og få en snak om dine trægulve eller vores konsulent kan kigge forbi for en vurdering og tilbud. Det er selvfølge gratis og helt uforpligtende.